Humanitarne dejavnosti

Z nakupom izdelkov posredno pomagate socialno ranljivim skupinam.
kravatar vegesnekIme mi je Uroš Colja.
Že preko desetletje sem aktiven v humanitarnem društvu Hrana za Življenje, kjer delimo brezplačne tople obroke in sladke pakete socialno ogroženim skupinam.
Vse se odvija preko prostovoljcev, za administrativne stroške porabimo do 3% sredstev, do sedaj pa smo se financirali preko malih donacij, ki jih prejemamo od ljudi, ki so nas spoznali.

Društvo vključuje 14 redno aktivnih prostovoljcev ter skupaj 30 prostovoljcev za enkratne akcije. Moja aktivnost v društvu se je resneje začela z aktivno pomočjo na Haitiju (potres L.2010) in od takrat sem redno aktiven v društvu, kjer skrbim za izvajanje humanitarnih aktivnosti. Društvo deli brezmesne obroke, sladke paketer ter informira na področju zdrave in dostopne prehrane. Tako preko projekta Tople večerje delimo nekje do 30 obrokov vsak dan razen nedelje, delimo okusne kokosove piškote varnim hišam, materinskim domovom, Anini zvezdici, skozi projekt Zdravo in dostopno pa omogočamo uporabne informacije za zdravo in cenovno ugodno prehranjevanje na osnovi lokalno pridelanih živil.

Dodatna zanimivost:

slovensko društvo je manjši del globalne organizacije Food For Life Global, ki z vsemi enotami po svetu deli 2 milijona obrokov na dan!

Zadnji video prispevek o viških hrane (TV Slovenija 1)
Video prispevek o viškihPojdi na video prispevek

Vegesnek
Gurmanski okusi rastlinskih salam, šunke in burgerja. Topljiv rastlinski sir.
12 okusov ovsenih tablic.
Kontakt
051 413 391
info@ffl.si

Kontaktni obrazec

Hitri dostop